پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۵۸

دبیر کل خانه تشکل‌های کرمانشاه مطرح کرد:

لزوم استفاده ازتوان سمنها درمقابله باتهدیدات محیط زیست درکرمانشاه

لزوم استفاده ازتوان سمنها درمقابله باتهدیدات محیط زیست درکرمانشاه

کرمانشاه- دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه گفت: جلوگیری از نابودی محیط زیست استان کرمانشاه نیازمند انقلابی اساسی از سوی سمن‌ها با رویکرد مقابله با تهدیدات زیست محیطی و استفاده از توان سمن ها است.

افشین عبدالهی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد از توان بالایی برای حفاظت از محیط زیست برخوردارند و متاسفانه روند رو به نابودی محیط زیست استان، لزوم انقلاب اساسی در حوزه مدیریت محیط زیست را می طلبد.

وی خواستار بهره‌مندی از توان سمن‌ها در اداره محیط زیست شد و گفت: مقام معظم رهبری بارها در فرمایشات خود بر حفاظت از منابع طبیعی و زیست محیطی کشور تاکید فرمودند و در این راستا تمام مسئولان باید پای کار باشند.

عبدالهی نژاد در ادامه گفت: زمزمه‌هایی از وجود چاه نفت در منطقه اورامانات از مردم این منطقه شنیده می‌شود که این احتمال باید مورد بررسی علمی قرار گیرد و آزمایشات لازم انجام شود.

دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه در ادامه افزود: اورامانات پتانسیل‌های ویژه‌ای دارد و وجود چاه نفت در این منطقه بر امتیازات اورامانات می‌افزاید.

وی با انتقاد از حوزه معاونت اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: در اساس نامه تمام سازمان‌های غیر دولتی، مجمع عمومی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در خانه است و دفتر اجتماعی در جایگاه نظارتی قرار دارد.

کد خبر 2965643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha